Rooibos med Bourbon och vanilj

Tja, vad kan jag säga? Det smakar rooibos, vanilj och kanske också lite Bourbon. Men mest får det mig att undra:

Varför dricker jag rooibos när det finns Camellia Sinensis Sinensis?

Varför dricker jag påstå när det finns löste?

Varför dricker jag smaksatt när det finns äkta smaker?

Eller, kort sagt: varför dricker jag tråkte när det finns kvalitetste?

Annonser

12 tankar om “Rooibos med Bourbon och vanilj

  1. Öh! Klanka inte ner på rooibos bara för att det inte är te och det finns tråkiga smaksättningar i påsform. 😛

    • Haha, jo, det är ju min hemliga målsättning 😉 Varenda jävel ska dricka Rou Gui och Tie Guan Yin! Bryggt i gaiwan så klart 😀 Nej alltså gilla det du dricker och drick det du gillar, honung är gott men te som klarar sig utan honung är också gott /i bästa fall iaf/ 🙂

  2. Rou Gui och Tie Guan Yin va? Jag antecknar, jag antecknar. 😀 Jo honung är gott men man får i sig så mycket socker ändå, det är anledning nog att ta bort det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s